Motca.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Motca - Iasi!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Motca - Iasi!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Motca - Iasi!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Motca - Iasi.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Motca, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Motca judetul Iasi, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Motca? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Motca!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Motca - Iasi? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Motca.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Motca! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Motca - Iasi si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Motca - Iasi, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre MotcaPagina in care spui si gasesti totul despre Motca

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

CLUB MANIA

Club Mania Motca se inchide in perioada 12-27.ianuarie 2012 pentru renovare citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Motca - Iasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Motca - Iasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Motca - IasiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Motca - Iasi

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
MotcaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Motca

Trimite pe mail acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.